4gamers.be

Petitie om vrouwen in Aliens-game te krijgen

Door Jay, 05-07-2012 00:08, bron: vg247

Producer Brian Burleson zou onlangs gezegd hebben dat er geen vrouwelijke personages in de multiplayer van Aliens: Colonial Marines zouden zitten, iets wat bij een zekere Melissa K. in het verkeerde keelgat is geschoten. Zij vindt het immers onaanvaardbaar dat spelers niet met een vrouwelijk personage zouden kunnen spelen, zeker aangezien de Alien-films vaak sterke vrouwelijke figuren bevatten, zoals Ripley, Vasquez, Ferro en Dietrich. Via een petitie roept ze de ontwikkelaar dan ook op om alsnog vrouwelijke personages in de multiplayer te steken. De game verschijnt in februari 2013, dus in principe tijd genoeg. Of ook zal worden ingegaan op de vraag, valt natuurlijk nog af te wachten.

Aliens: Colonial Marines screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.