4gamers.be

Crytek zoekt F2P AAA singleplayer-opties

Door papfles, 03-07-2012 10:30, bron: guardian

De laatste tijd valt er uit het Crytek-kamp weinig anders te horen dan "Free to play". Men is er immers bezig om zelf een platform uit de grond te stampen om zulke games te kunnen aanbieden, GFace, en daarbij gaat men niet enkel voor multiplayergames. Volgens Cevat Yerli is het ook perfect mogelijk om AAA-singleplayergames aan te bieden als free to play.

"We zullen uitvissen hoe we een game als Crysis 3 zo kunnen aanbieden. Als dat betekent dat we het spel gratis moeten aanbieden, des te beter voor de gamer. Wat het beste is voor de gamer, is het beste voor de industrie. Momenteel moeten gebruikers zoveel zever pikken, met wettelijke bepalingen, copyright-bescherming en zo meer. De beste manier om dat weg te werken, is om het gratis aan te bieden. Zo krijgen de gamers wat ze willen en als je spel goed genoeg is, kan je de mensen strikken, of het nu een singleplayer-spel, multiplayer, co-op, RTS, RPG, Fifa of wat dan ook is. Dat maakt echt niet uit. Je kan voor elk spel een oplossing vinden. Het is een creatieve uitdaging, meer niet."

Crysis 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.