4gamers.be

Carmen Sandiego naar het witte doek

Door Jay, 28-06-2012 14:00, bron: joystiq

Carmen Sandiego komt naar het witte doek, al zit het project nog in een erg vroege fase. Darren Lemke, die eerder schreef voor Shrek Forever After en het nog te verschijnen Jack the Giant Killer, zou momenteel het verhaal van de film pennen. Jennifer Lopez zou een van de producers zijn en speelt ook een prominente rol in de film, vermoedelijk die van Carmen Sandiego zelf. Naar verluidt wil men er een kruising tussen Thomas Crown Affair en National Treasure van maken.

Carmen Sandiego kennen we natuurlijk van de Where in the World Is Carmen Sandiego?-games, of in het Nederlands: Waar ter wereld is Carmen Sandiego? De spelletjes waren vooral educatief bedoeld en maakten van de speler een speurneus die op zoek moest gaan naar de wereldmonumenten die Carmen Sandiego en haar bende hadden gestolen, zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair