4gamers.be

Gooit EA 500 tot 1000 man buiten?

Door papfles, 16-04-2012 09:42, bron: startupgrind

Blijkbaar was 2011 toch geen schitterend jaar voor EA, want blijkbaar zouden zelfs Battlefield 3 en Star Wars: The Old Republic niet aan de verwachtingen beantwoord hebben. Battlefield 3 wist maar liefst 13 miljoen exemplaren te verkopen, maar dat was blijkbaar deels nadat EA besloot om ook na de lancering een pak marketing te doen.

Hetzelfde geldt voor Star Wars: The Old Republic, dat blijkbaar ook niet aan de interne verwachtingen voldoet. Ook de dure aankopen (PopCap) zijn deel van de reden, waarom er misschien tot wel 1000 banen zullen worden geschrapt bij EA. Het nieuwtje is nog niet bevestigd, maar waar rook is, is meestal ook wel een vuurtje.

edit:

EA heeft ondertussen ook op de mogelijke ontslagen gereageerd met de volgende melding: "Er komen altijd nieuwe mensen bij en er gaan er altijd weg. EA groeit, neemt nieuwe mensen aan en bouwt teams om de groeiende vraag naar digitale games en services te ondersteunen."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.