4gamers.be

Winnaar design-wedstrijd Sapphire mini-pc

Door Jay, 11-03-2012 00:03

Onze meest recente design-wedstrijd zat er al een tijdje op en nu zijn ook alle stemmen geteld en geverifieerd. Tijd dus voor een klein overzichtje en de bekendmaking van de winnaar van de Sapphire mini-pc.

Stemmen deelnemers onderling


De verschillende deelnemers konden hun eigen top 3 samenstellen, waarbij ze uiteraard wel niet op zichzelf mochten stemmen. Het valt op dat veel deelnemers dezelfde drie ontwerpen in hun top 3 staken, zij het soms in een andere volgorde. De uiteindelijke top 3 van deze ronde ziet er als volgt uit:

1. sharpless

2. Whardian

3. andres menu

Stemmen jury


Twee namen uit de top 3 van de deelnemers onderling vinden we ook terug in de top 3 van onze jury. Wie bij de overige deelnemers evenwel niet zo in de smaak viel, kaapt hier wel de eerste plaats weg. De top 3 van de jury ziet er als volgt uit:

1. falsedragon

2. sharpless

3. andres menu

Stemmen publiek


Uiteraard kreeg ook het publiek de kans zijn stem te laten horen en dat gebeurde dan ook massaal via het forum. Ook hier zien we weer twee namen verschijnen die ook in de andere top 3's al verschenen. De top 3 van het publiek is geworden:

1. sharpless

2. napke

3. andres menu

Algemene top 3 en winnaar


Zowel de top 3 van de deelnemers zelf als de top 3 van de jury tellen mee voor 25% van de uiteindelijke punten. De overige 50% wordt bepaald door de top 3 van het publiek, waarbij de stem van het publiek ook doorslaggevend is bij een eventuele gelijke stand. De uiteindelijke top 3 ziet er zo als volgt uit:

1. sharpless

2. napke

3. andres menu

1

2                                            3

Een dikke proficiat dus aan sharpless, die zijn adresgegevens mag doorsturen naar papfles via pm zodat de Sapphire mini-pc kan worden verstuurd. De creatievelingen die niet hebben gewonnen hoeven natuurlijk niet te treuren, want er zal snel gewoon weer een nieuwe design-wedstrijd aankomen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.