4gamers.be

Schatteneiland bij pre-order Risen 2: Dark Waters

Door Jay, 31-01-2012 16:11, bron: vg247

Eind april kunnen we weer piraatje spelen, want dan verschijnt Risen 2: Dark Waters. Wie van plan is de game in huis te halen, kan misschien overwegen om een pre-order te plaatsen. Dan krijg je namelijk een extra quest cadeau die verder bouwt op een plotelement uit de eerste game. De quest draait rond Harlok, een kok op de Elenor, het schip van Steelbeard, die aanwijzingen stal over de locatie van een verborgen schat. Op die manier biedt een onbekend schatteneiland nieuwe omgevingen om te verkennen en nieuwe puzzels om op te lossen. Uiteindelijk zal je ook een legandarisch voorwerp vinden dat je stats aanzienlijk de hoogte in kan jagen.

Wie geen pre-order plaatst, kan de extra quest nadien nog verkrijgen. Daarvoor betaal je dan 8 dollar of 800 MS points.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.