4gamers.be

Fans vragen Valve te communiceren over Half-Life

Door Jay, 17-01-2012 11:26, bron: eurogamer

De Steam-groep "A Call for Communication (Half-Life)" heeft inmiddels al 10.000 leden en dat kan toch al tellen. De groep bestaat voornamelijk en waarschijnlijk zelfs uitsluitend uit fans van de Half-Life-reeks, die vinden dat Valve eindelijk eens mag communiceren over de toekomst van de reeks. Aanvankelijk zou eind 2008 immers informatie worden gegeven over een mogelijk vervolg op Half-Life 2: Episode 2, maar daar is uiteindelijk niets van in huis gekomen. Ook op grote beurzen als E3 werd er met geen woord over de reeks gerept. Inmiddels zijn we al 2012 en nog steeds is het onduidelijk hoe het nu met een eventuele Episode 3 gesteld is.

De fans vragen Valve vooral om wat klaarheid te scheppen. Men wil weten of er nog een toekomst is voor de reeks en of er dus een volgende game in ontwikkeling is of niet. Men benadrukt wel dat men niet wil dat een eventuele ontwikkeling snel afgehandeld wordt zodat het spel snel kan releasen, want men wil de ontwikkelaars alle tijd geven die nodig is. Wel vraagt men, na jaren van stilte, een woordje uitleg voor de community over hoe het nu precies gesteld is met de reeks.

Het valt natuurlijk af te wachten hoe Valve hierop zal reageren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.