4gamers.be

Black Ops gamers eisen terugbetaling

Door Lifen, 24-11-2010 16:54, bron: destructoid

Nu blijkt dat Black Ops vele bugs heeft, eisen gamers wereldwijd hun geld terug. Ze claimen dat het spel "inferieur aan de vorige versies is" en dat ze "minder features, buggy software en crappy graphics" krijgen voor hun geld. PS3-eigenaars hebben een petitie gestart om hun geld terug te krijgen van Activision, de uitgever van Call of Duty: Black Ops.

"Is het eerlijk om PlayStation-3 eigenaars dezelfde prijs te laten betalen voor een inferieur product als de PS3 hetzelfde kan of zelfs beter kan dan de Xbox 360?" vragen de 148 gamers, die de petitie hebben getekend, zich af. De vraag is nu hoeveel gamers er nog gaan opstaan om te klagen over de zwakke prestaties van het spel en van Activision zelf.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.