4gamers.be

Maker STALKER "doet best om verder te doen"

Door papfles, 13-12-2011 00:13, bron: https://twitter.com/#!/gscstalker

Eerder deze week kwam het onheilspellende bericht dat de maker van S.T.A.L.K.E.R. de boeken zou moeten neerleggen en dat dat ondertussen ook gebeurd is. Toch is het nog niet over en uit voor de makers, al is de situatie blijkbaar wel precair.

GSC Game World, de maker, heeft nu zelf een Tweet de wereld in gestuurd, waarin het stelt dat het "zijn best zal doen om verder doen", maar dat voorlopig niks zeker is. Hoe het nu zit met S.T.A.L.K.E.R. 2, een spel dat in 2012 op pc en console zou moeten verschijnen, is niet geweten. Het blijft voor de fans - en de werknemers - bang afwachten.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.